Hej hej,

Jag tänker på det rätt så ofta ännu, hur lätt allting är numera som normalviktig…

Igår körde vi en dag med skridskoåkning tillsammans hela familjen och idag blev det en timmes tipspromenad med goda vänner ute i naturen.

Melle två år emellan, på isen i skridskor och hjälm

På bilden ser ni mig för 2 år sedan bredvid bilden från igår i samma ishall. Men så mycket har hänt sedan dess. Där hade jag ändå kommit en bra bit på vägen redan. Jag minns att jag inte hade några termobyxor då för jag hittade inga i min storlek någonstans. Därför frös jag en del den vintern och många vintrar innan dess… Nu var jag fullt påklädd med tjocka kläder under, tjock vinterjacka och tjocka termobyxor. Nu slapp jag frysa. Jag kunde åka och ha roligt med familjen utan att bli andfådd och trött – frihet!

Nu på kvällen har vi dansat ut julen. Vi har en liten nördig tradition här hemma att vi dansar kring granen med barnen och sedan åker all jul ner i lådorna igen. Julgranen ”plundras” på godsaker och pepparkakshuset likaså. Usch jag mådde illa av bara lite grann och det märks att även barnen sällan äter godis numera för det mesta fick åka i papperskorgen. Blä! Men det är ju mysigt ändå, det gör inget att vi inte äter upp det. Vi umgås och har skoj, det är det viktiga 🙂

Hoppas att ni har haft en härlig helg!

Kram, Melle

 

Sharing is caring!

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg