Idag stod vågen på 102kg så totalt under februari har jag gått ner 5kg. Inte lika mycket som under januari men då gick jag på dieten inför operationen. 

Idag gjorde jag ”äggmuffins” för första gången och det var superenkelt. Jag hade i parmesan, rödlök, tomat och skivad kalkon. Jag smorde en muffinsform och skar upp alla ingredienser och la lite av allt i varje form, sedan blandade jag 3 ägg med salt, peppar och lite fryst basilika. Sedan är det bara att hälla på de vispade äggen, inte för mycket men så att det täcker fyllningen. Jag la lite riven parmesan över och sedan gräddade jag de på 225 grader i 12 minuter.

Jag har verkligen blivit besatt av ägg i alla dess former. Jag har ju hittills ätit mängder med kokt och stekt ägg, omelett, äggröra osv och nu blev ”äggmuffinsen” en ny favorit. Man kan variera de med massa olika fyllningar och det är lätt att ta med sig som mellanmål, dessutom är det så himla enkelt att göra.

Följ mig gärna på instagram nomorelazydays

Kram Amanda ❤️

Sharing is caring!

2+

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg